GUS * MODERN или ретро нотка за модерния дом

Новата колекция мебели на GUS * MODERN е ефектно допълнена с така актуалните в последните години белези от миналото.  Ретро нотките придават на обзавеждането от ново поколение индивидуалност и ярък собствен стил.

Основаната в Торонто, Канада през 2002 г., компания предлага мебели, отличаващи се с оригиналност, функционалност  и качествена изработка.
В момента на разположение на клиентите са шоурумите й в Северна Америка. Компанията обаче не се задоволява с това, а се стреми да разшири международните стратегически партньорства. Азиатския си дебют ще направи на IFFS 2015 в Сингапур през март, където ще вземе участие с изложбена площ.

1 JANE BI-SECTIONAL TUNDRA е  умело проектиран диван, с подвижна лежанка, което осигурява мобилност и  позволява да бъде конфигуриран според желанието и  възможностите на пространството.

2 GT ROCKER  е съвременен поглед върху леко позабравеното от миналото добро старо люлеещо се кресло.  Вдъхновен е от столовете в летищните салони през седемдесетте. Съвременникът му е изработен от солидна черна  прахово боядисана стомана за краката, допълнена с щедра, осигуряваща комфорт от класа мека седалка.

3 ATWOOD SOFA се характеризира с изчистена аристократична визия, която няма как да остане незабелязана. Извитите заострени форми на изящните крака, изработени от орехова дървесина елегантно я повдигат от земята и й осигуряват ефектен завършек.

4 HALIFAX CHAIR  - още една съвременна мебел с промишлено излъчване, вдъхновена от миналото. Подлакътниците от орехова дървесина импонират на индустриалния вид и в същото смекчават грубите форми на креслото, превръщайки го в истински дизайнерски шедьовър.

5 ANNEX CREDENZA  е ниска съвременна корпусна мебел с изцяло затворени обеми, инспирирана от бюфета. Предвидливо е допълнена с  четири врати, регулируеми рафтове, и множество отделения за съхранение и вкопани  дръжки, значително допринасящи за минималистичното му изчистено излъчване.

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *