Изтокът среща Запада на IFFS

Предлагаме на вниманието ви двама изложители на международния мебелен  панаир International Furniture Fair Singapore / IFFS 2015, което ще се проведе   от 13 до 16 март в Сингапур. И докато Far East Furniture от дълги години използва форума, за да представя най-новите си предложения, Oliver B. Group за първи път тази година ще вземе участие в него.

 

Far East Furniture

Напълно обновена колекция впечатляващи дизайнерски мебели, изработени от материали, щадящи околната среда. Това са избрали да представят Far East Furniture на IFFS 2015. Акцентът ще е върху мебели за трапезарията и спалнята, както и върху ефектни аксесоари за дома.  Far East Furniture са ориентирани към оборудването на хотели, ресторанти и нощни клубове от среден и висок клас.
Компанията, която се старае чрез постоянно допълване  на продуктовото сипортфолио да привлече все повече клиенти,  взема участие с щанд на панаира от седем години.

Фирмата, многократен носител на приза за най-ефектен щанд дължи успеха си на три неща – стил, последователност и добро обслужване на клиентите. Тяхната изложбена площ, всяка година е различна своеобразна експозиция, аранжирана с много вкус, представяща продуктите по най-добрия начин и привличаща вниманието и интереса на посетителите.

 

Oliver B. Group

От малка занаятчийска работилница през 50-те години, днес Oliver B. Group се е превърнала в голяма международна компания, която изнася продукти за над 23 страни по света. Но що се отнася до IFFS, тази година е премиерна за Oliver B. Group, защото те ще дебютират за първи път с щанд. Целите на компанията, които са си поставили с участието си тук са да се развиват в Югоизточна Азия и да укрепят партньорството си с техните сингапурски дилъри.

На щанда ще бъдат представени емблематичните Shape Chair (дизайнер Ди Бартоломей), Montana Table и Horizon Cabinets (и двете по дизайн на екипа на Oliver B Design). Компанията от  Верона ще най-сетне ще дръпне завесата и ще представи най-новия си проект, изработен от нетрадиционни  висококачествени материали. До 16 март 2015 г. останалото се държи в строга тайна от Oliver B Design. Известното е, че фирмата ще покаже както колекция, позиционирана в най-високия сегмент, така и продукти с иновативен и авангарден дизайн на достъпни цени и ще се впише достойно в селекцията на тазгодишното издание на IFFS в Сингапур.

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *