Земята вика Парк Су Джунк

Парк Су Джунк е креативен илюстратор и индустриален дизайнер с нетрадиционен поглед към света. Напук на крехката си възраст колоритната млада дама има записани три дипломи за висше образование  в автобиографията си и години прекарани в учене и трупане на ценен дизайнерски опит  в Лондон и Милано. Към днешна дата талантливата Парк е собственик и основен двигател на свое собствено студио November Design Studio, позиционирано в родния й град Сеул. Занимава се с проектиране на мебели и интериорен дизайн, а един от последните й реализирани проекти е цялостното обновяване на  Sedona Hotel Mandalay в Мианмар.

Повече за дизайнерката, можете да научите в следващите редове, от самата нея.

Разкажете повече за реконструкцията на Sedona Hotel Mandalay – проект, на който бяхте дизайн директор!

Това беше доста мащабен проект, в рамките на който бяха напълно обновени стаите е обществените зони. Беше голямо предизвикателство, тъй като трябваше да се съобразим със съществуващи архитектурни елементи и мебели, които ефектно да преобразим, разиграем или допълним със съвременно обзавеждане и излъчване. В резултат на всичко това хотелът е напълно преобразен.

По какво работите в момента?   

В момента работя по няколко проекта -  по проектирането и изграждането на шоурума на  Mercedes Benz и ресторанта  Cycle & Carriage в  Мандалай, както и по интериора на лоби бара, трапезарията и фитнеса на петзвездния хотел Sedona Hotel Yangon.

По какъв начин опитът ви на илюстратор се отразява на подхода ви на проектиране на мебели и други продукти?

В днешно време повечето дизайнери са напълно зависими от компютърни програми, на които изграждат идеите си. Но софтуерът често ограничава, затова аз предпочитам да скицирам идеите си на ръка. Рисуването ми осигурява свобода и независимост. Обичам да експериментирам с различни цветове и материали.

Разкажете ни за предстоящото си участие  на Звездите на Азия  (Asian Star ) в рамките на панаира IFFS 2015, Сингапур!

Ще представя лампи, вдъхновени от извънземните. Колекцията е озаглавена Invaders.Останалото ще научите в средата на март по време на изложението.

Какви са очакванията ви от участието на Asian Star?

Желанието ми е да споделя идеите си с хора от цял свят, и да покажа, че November Design Studio е многофункционално студио, което ражда чудати и запомнящи се идеи и продукти!

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *