Drill Design Studio

DRILL DESIGN се ражда през 2001 г. в желанието на Юсуке Хаяши и Йоко Ясуниши да обединят усилията си в обща практика, която да създава решения за частни и обществени обекти. Токийското студио представя проекти, в които са преплетени по интересен начин уменията на двамата японски художници в сферата на индустриалния и графичния дизайн.

Хаяши и Ясуниши разработват няколко отделни продуктови серии с идентичен бранд, които са съвместен проект с някои от големите им клиенти. Такива са линията мебели от новаторския материал Paperwood (комбинация между дървесен фурнир и хартия, пресовани в лист шперплат), серията геометрични информационни играчки Geografia и кинетичните скулптури Tempo.

Тайната на оригиналните решения на DRILL DESIGN се крие в тяхното сътрудничество с множеството родни партньори. Разширявайки познанията си в сферата на традициите при работата с материали и прилагайки ги към съвременните технологии, Хаяши и Ясуниши представят иновативни решения без познат аналог. Техни дългогодишни клиенти са небезизвестните MUJI, CANON, Mercedes, Camper и др.

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *