Конкурс на AEG за дизайн на кухня

AEG кани интериорни дизайнери от цяла Европа да представят своите концепции за невероятно изживяване в кухнята. Темата „Изострете сетивата си“ (Sharpen your Senses), отчита симбиозата, която съществува между дизайн и функционалност. Новият конкурс за интериорен дизайн е възможност за проектантите да споделят своето виждане за това как потребителите да изпитат удоволствие при употребата на кухненските уреди AEG в процеса на готвенето.

Конкурсът е разделен на две категории – едната е за вече реализирани кухни, а другата категория е за нови проекти за кухня с минимум четири уреда AEG.

Печелившият дизайнер на кухня ще получи всички уреди,  включени в проекта му, пътуване до Копенхаген за двама, с вечеря в ресторант Kadeau, който има две звезди Мишлен; както и две нощувки в уникалния хотел Babette Guldsmeden през април 2019. Освен това победителят ще участва в кулинарната академия на AEG.

Дизайнерите от България  имат допълнителна възможност да спечелят награда за своя проект или реализирана кухня с уреди AEG. AEG ще изтегли едно от подадените предложения и ще зарадва автора му с премиум уред за вграждане AEG. Ще има и много утешителни награди за другите участници.

Конкурсът е отворен за професионални проектанти на кухни и интериорни дизайнери, които са интегрирали или планират да интегрират уреди AEG в проектите си до края на годината.

Срокът за подаване на проектите е 31 декември 2018 г. , а победителите ще бъдат обявени през януари 2019.

За участие в конкурса и повече информация

www.kitchendesign.aeg.com

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *