International Furniture Fair Singapore

СИНГАПУР…

- най-бързо развиващата се страна в света според последните класации
- най-cкъпият гpад в cвeтa
- един от най-популярните градове за международен туризъм
- най-добрият град в света за чужденци
- страната на най-големите глоби
- най-чистият град в света
- градът-държава с най-ниско ниво на престъпност в света

…И домакин на едно от най-големите световни изложения за мебели – International Furniture Fair Singapore (IFFS).

Не за първи път ти представяме това световно събитие, но тази година то изпъква с впечатляваща нова локация и нова концепция, което  допълнително ни зарежда с ентусиазъм да ти разкажем повече за предстоящото събитие, отворено за посетители от цял свят.

Съвместно с мебелната асоциацията ASEAN и NOOK Asia, IFFS е широко призната от индустрията платформа. Изложението е специално създадено и посветено на архитекти, дизайнери и производители в мебелния бранш от целия свят, като им предоставя възможност за уникално преживяване, отлична организация, мулти-културна сцена, която представя бъдещето градски живот.
През 2019-та IFFS ще се проведе от 9 до 12 март във впечатляващият комплекс Marina Bay Sands Expo в сърцето на Сингапур.  Самата сграда на зданието сама по себе си е повод да посетиш страната. Изграждането ѝ струва близо 6 милиарда щатски долара. Проектът е дело на архитекта Моше Сафдиe и американският строителен предприемач Las Vegas Sands. Именно в нея се помества и най-скъпият хотел в света – Marina Bay Sands Hotel. Хотелският комплекс е композиция от три 55-етажни сгради, увенчани с трипалубен кораб с площ 12 400 кв.м. Безспорно най-известен е той със своя инфинити басейн на покрива, откъдето се открива неповторима гледка към модерния град.


Sands Expo and Convention Center е стратегически разположен в сърцето на централния бизнес район на Сингапур. Освен да разгледат изложението, посетителите на IFFS ще бъдат  зашеметяващите и от живописните гледки, които се откриват от комплекса и да се възползват от уникалните съоръжения първокласни развлечения, пазаруване, хранене, изкуство и култура, които Сингапур предоставя.

IFFS събира под един покрив  портфолио от висок клас изложители от почти 30 страни, предлагащи ексклузивна  и всеобхватна гама от мебели и обзавеждане, вдъхновени от съвременния дизайн и тенденции. Организаторите очакват  над 19 000 международни търговци и посетители от над 90 страни. Всички те обединение от идеята за нови добри възможности за бизнес.


Днес  55% от световното население живее в градските райони, като процентът се очаква да се увеличи до 60% до 2030 г. и до 68% до 2050 г. За трансформацията на  утрешния градски живот и грижата за развиващите се вкусове, IFFS 2019 представя нова тема на тазгодишното изложение -  „UrbanAsia – бъдещето на градския живот“.  Така организаторите набелязват  ключовите тенденции, основните предизвикателства и устойчивите решения за постоянно нарастващото градско население. Всеки посетил изложението ще може да разгледа широка гама мебели, обзавеждане и оборудване, разпределени в общо шест модерно оборудвани зали, представящи почти 400 изложители, които се водят основно от тенденциите за по-добър градски живот чрез производството на по-качествени и ефективни продукти.


Заедно с титлата „творчески град“ от ЮНЕСКО, Сингапур следва политиката си за насърчаване на международното сътрудничество и улесняване споделянето на опит чрез възприемането на дизайна и креативността като стратегически фактор. На IFFS 2019 се очакват представители на индустрията от Буенос Айрес [Аржентина], Джилонг [Австралия], Монреал [Канада], Пекин [Китай], Хелсинки [Финландия], Берлин [Германия], Бандунг [Индонезия], Сеул [Южна Корея], Истанбул [Турция],Дубай [ОАЕ] и Детройт [САЩ].

Повече информация за IFFS, можеш да откриеш на www.iffs.com.sg/ или в социалните канали на събитието (FACEBOOK / INSTAGRAM ).
Списание MD е медиен партньор на IFFS и ще отрази събитието в идните броеве на списанието и в сайта. Coming soon…

 

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *