PRINTREVIEW: Новият каталог на DIBLA

Да запазиш следата, която най-видните интериорни дизайнери оставят в едно издание е смела, трудна, но сладка и нужна задача. Всеки брой на MD олицетворява този процес. Точно затова оценяваме, представяме и препоръчваме над 280-те страници, 12-те БГ фирми и 35-те проекта, стилно материализирани в новия каталог на DIBLA.

Онези от вас, които вече са имали удоволствието да разгърнат страниците на луксозния Годишен каталог на Националната платформа за интериорен дизайн „Дибла“, знаят, че изданието събира и представя най-добрите постижения на българските интериорни дизайнери в един каталог, с който цялата гилдия има повод да се гордее. „Дибла“ вярва, че усилията на цялата гилдия създава среда, която тласка отделните дизайнери все повече нагоре и напред; вярва, че българският дизайн има какво да покаже на света; вярва, че има смисъл развитието му да се увековечава в такова годишно специализирано издание.

Луксозните твърди корици, висококачествената хартия, професионално заснетите фотографии отразяват най-впечатляващите интериорни решения за изминалата година, отличени с награди по време на Dibla Design Awards 2018.  Какъв по-хубав подарък от „Най-доброто от интериорния дизайн за 2018 г.“ – издание уловило духа и естетиката на дизайна, на чиито страници ще видите плодовете от труда, таланта и вдъхновението на най-добрите интериорни проектанти в България.

Изданието, заслужено превърнало се в еталон за качество и стил, вече четвърта година се радва на постоянно нарастващи популярност и търсене не само сред специалистите в областта на интериорния дизайн, но и сред потребителите. Луксозният колекционерски каталог е като машина на времето – ако сте пропуснали да разберете най-значимата информация за бранша през изминалата година, включително да научите кои са били най-добрите интериорни проекти и кои – най-актуалните продукти и тенденции, то просто направете бърза справка с Каталога.

„Най-доброто от интериорния дизайн за 2018 г.“  е олицетворение на мисията на ДИБЛА да насърчава творците да създават, да не спират да се предизвикват и развиват, да се радват на успеха си – материализиран и достойно представен в издание от нивото на Годишния каталог.

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *