FIELDS – Решения за работната среда

ПРОСТРАНСТВАТА, КОИТО СТИМУЛИРАТ СЪТРУДНИЧЕСТВО СА ВАЖНИ

Когато комуникираме един с друг, планирано или спонтанно, нещо вълнуващо се случва. Раждат се нови идеи и креативните мисли стават реалност. Ние виждаме нещата от различни гледни точки, споделяме решения и помагаме на други да решат наболели проблеми. С помощта на добре зонирано помещение и места за ко-опериране може да се създаде гъвкава и функционална работна среда.


КОЛЕКЦИЯТА FIELDS – ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА KINNARS

Основната концепция на колекцията Fields на Kinnarps е модулна  и гъвкава система, чиито функции и части могат да бъдат комбинирани в зависимост от потребностите на хората, условията и пространството. „Ние създадохме градивните „блокове“ и опциите, сега архитектите могат да започнат своята работа и да проектират работна среда с високо качество“ – пояснява дизайнерът на серията, Olle Gyllang от PROPELLER DESIGN AB.

EКИПНА РАБОТА

Moже да закачите дъска за бележки на гърба на мебелите, което предразполага за бързи срещи с колеги за обмяна на мнения. Добавете и няколко зелени растения за разчупване на атмосферата и уют.

ИНДИВИДУАЛЕН ФОКУС

По време на работния ден изпълняваме много и различни дейности. Сега с помощта на технологиите, можем  да ги вършим, където пожелаем, което увеличава нуждата от индивидуални работни места и такива мебели, които могат да ги предложат с лекота. Fields предоставя бързи промени и многообразни опции за работни маневри според желанията на потребителите – от това да си изпият кафето на спокойствие сутринта до това да проведат конферентен разговор без да пречат на целия екип с помещението.

ТИ И АЗ
Моментите, в които работим заедно, споделяме своя компютърен екран и идеи, са моментите, в които се ражда прогреса. Средата за тези мигове трябва да поднася мир, спокойствие, тишина и удобство. Всички модулни части на  Fields носят възможност за функционалност и уединеност, за да се фокусираме по-добре. Но същевременно хората „вътре“ трябва да не са напълно откъснати от останалия екип – винаги трябва да съществува възможност още членове да се присъединят, ако е необходимо.  Всичко в услуга на един активен работен климат, където всеки се чувства част от процеса.

И В БЪЛГАРИЯ

Можеш да видиш колекцията Fields в новореновирания шоурум на Kinnarps Bulgaria в София на бул. “Арсеналски” 9. Брандът отстоява своите водещи позиции в производството на висок клас офис обзавеждане, което се отличава с качествени решения за по-здравословна, по-щастлива и по-продуктивна работна среда, която от своя страна означава по-успешен и по-устойчив бизнес. Kinnarps понастоящем е един от най-големите производители на интериорни решения за работното пространство в Европа. Продажбите на компанията се извършват в около 40 страни. Kinnarps е основана през 1942 г. от Jarl и Evy Andersson. И до днес това е 100% семейна фирма.


-——————————-
Снимки: Kinnarps
www.kinnarps.com

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *