BIFE-SIM 2019

BIFE-SIM 2019 ще ви отведе на уникално пътуване из света на мебелите този септември.

Международният панаир за мебели, оборудване и аксесоари BIFE – SIM ще се проведе от 12 до 15 септември 2019 г. в Букурещ, в изложбения център ROMEXPO.

Производители от цял свят ще покажат класически и модерни мебели, изработени от масивна дървесина, но също и в комбинация с различни материали и аксесоари. A бизнес секторът е поканен да опознае възможностите на пазара и да подобри дейността си в областта.

В BIFE-SIM предлага уникалната възможност да популяризирате продуктите на фирмата си, да се срещнете с потенциални клиенти и нови партньори, да намерите полезна информация за тенденциите на пазара, да участвате в интересни конференции, семинари и презентации и дори да създадете пряк контакт с крайния клиент.

Събитието е организирано в шест тематични области: Classic Salon; Design; Comfort Lounge; Salon Kitchen; Decoration and Lighting; Equipment, Machinery, Raw Materials and Accessories.

В същото време, BIFE – SIM се обръща към широката публика, като крайните потребители са посрещнати със специални оферти.

На панаира посетителите ще могат да избират между класическо и модерно обзавеждане, традиционни и футуристични дизайнерски декорации, комфортно и функционално обзавеждане.

BIFE-SIM, най-голямото изложение за мебели, оборудване и аксесоари в Румъния. То се организира от ROMEXPO в партньорство с Румънската търговско-промишлена палата и Румънската асоциация на производителите на мебели.

Ако искате да се регистрирате като изложител, може да попълните формулярите за участие на www.bife-sim.ro/en.

Още информация на www.bife-sim.ro/en

 

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *