ЛЕГЛОТО: НАЙ-ВАЖНОТО УДОБСТВО НА ХОТЕЛСКАТА СТАЯ

Когато говорим за комфортния престой на гостите в модерните хотелски пространства, всъщност винаги говорим за леглото, на което почиваме и можем да релаксираме пълноценно. Именно то е централният компонент, който гарантира успешното създаване на функционален и комфортен хотелски интериор.

Изследване на Галъп от 2015 г. е установило, че повечето от респондентите посочват удобното легло като най-важното удобство на хотелската стая, пренебрегвайки дори наличието на интернет и добро обслужване.

Сред предизвикателствата при производството на специализирани системи за сън са осигуряването на висок комфорт и естетика, съчетани с усещането за домашен уют и гаранцията за устойчивост и здравина.

ТЕД е един от брандовете, които градят традиции в предлагането на специализирани системи за сън. В портфолиото му откриваме един от топ продуктите, предпочитани за хотелското обзавеждане – боксспринг леглата. Те представляват многослойни системи за сън, съставени от редуващи се слоеве материали с различна плътност и множество опорни точки, които гарантират изключително прецизна опора и релаксираща повърхност. ТЕД е първият бранд на пазара, който стартира производство на боксспринг легла, които са запазената марка на хотелите от висок клас в Западна Европа и САЩ.

Високата ортопедичност е основна характеристика за всеки добър матрак, но при хибридните модели на ТЕД заедно с нея върви и усещането за нежна повърхност без точки на напрежение и съпротивление. Чувството за обгриженост и комфорт на гостите се допълва и от продукти като матрака Favourite Nova Orthopedic и възглавницата i-Springs – които марката регистрира като медицински продукти съвместно с независими лаборатории и агенции.

В дизайна на продукти за сън се търсят непрестанно иновации и начини за подобряване на удобството. В днешното изпълнено със стрес  ежедневие да легнеш и да заспиш вече не е просто биологична нужда. В портфолиото на ТЕД откриваме разнообразие от различни видове възглавници, позволяващи персонализиран избор, матраци с 4 степени на твърдост и бельо от изцяло естествени материали – всичко необходимо за пълно презареждане и отдих.

www.ted.bg

—–
Oще за тенденциите в хотелското обзавеждане и впечатляващи хотели по света четете в летният брой на MD!

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *