MD meets… DESIGNITSA

Селектирането на добрите примери в дизайна и архитектурата е основната ни задача като медия в областта. Често 120 страници 4 пъти в годината не ни стигат, за да споделим всичко онова, което смятаме, че заслужава внимание. В този детективски дух успяхме да осъществим онези срещи #ИзвънПечатенКадър“ специално за теб! В MD meets ще те срещнем с  талантливи, успяващи, любопитни и разнолики творци, които провокирахме в летен блиц , улавящ техния стил, мислене и творчески заряд.
——————————————————————————-

Обичаме да „потъваме удобно“ при Designitsa. Какво имаме предвид ли? Представи си, че има местенце някъде в онлайн пространството, в което всеки път щом „влезнеш“ се настаняваш удобно, поднасят ти частица от всякакви водещи дизайн трендове, с щипка минимализъм и голяма доза мисъл за природата. Място, в което визията за идеалния дом, а дори и за перфектното работно място или райския хотел, се чертае с всяко едно кликване. Как да прегърнеш несъвършенствата в дизайна според wabi-sabi философията, кои растения са най-подходящи за спалнята и как да ги аранжираш спрямо мебелите, кои наистина са плюсовете на къщите с геодезични куполи, как многоцветните флорални тапети за стена се възраждат с все сила и  още, и още…. Нали ти казахме – уютно, стилнo, смислено, професионално и някак…. адски вдъхновяващо! Такива са и създателите му – Виктория, Мариета и Павлина – които поканихме на среща в блиц серията ни MD meets… 

Триото от млади архитекти и дизайнери стартира Designitsa като „платформа за интериорен дизайн и проектиране, креативни идеи и вдъхновения“, пречупени през тяхното светоусещане, лични и професионални търсения и преживявания. Както в самия сайт, така и в разговора ни с екипа, си личи афинитета им към японското и скандинавското влияние в дизайна и устойчивото и природосъобразно проектиране и производство.

Избраният онлайн формат на платформата и поддържаната комуникация с аудиторията правят впечатление не само със съдържанието си, но и с цялостната си графична визия. Създателите предлагат и различни интериорни услуги, а именно: проектиране на жилища, заведения, офиси и търговски обекти, консултации, както и проектиране/ изработване на мебели по поръчка.

Това превръща Designitsa в не просто портал за дизайн, а в дизайнерско студио, което използва масмедиите в своя полза с добре обмислен и подлежащ на развитие бизнес модел. Просто ги последвай >>>  Facebook / Instagram

Желаем им успех и им благодарим за любопитните отговори и позитивна мисъл за бъдещето на дизайна, с която ни зареждат!

БОНУС:  Не пропускай да разгледаш секцията ЕКО МАГАЗИН в сайта,  в която ще откриеш страхотни дизйанерски бутилки за вода за многократна употреба, мебели от естествени материали и текстил.

Абонирай се за YouTube канала ни, за да откриеш с кого ще те срещнем следващия път. 

—–
Снимки: www.designitsa.bg

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *