АКТУАЛНОТО ОТ BIFE-SIM 2019

BIFE-SIM 2019 – срещата на едни от най-важните бизнес играчи в мебелната индустрия и производството на мебелно оборудване и аксесоари!

BIFE – SIM, международно търговско изложение за мебели, оборудване и аксесоари, се проведе между 12 и 15 септември 2019 г. в ROMEXPO, Румъния!

В тазгодишното издание се включиха  над 230 румънски и международни компании, които посрещнаха посетителите с оферти за всички бюджети, като се започне от уникални и ръчно изработени луксозни мебели, до  продукти в масово производство, с дизайн, адаптиран към нуждите на широката публика. Присъстваха и представители на компаниите, които произвеждат и разпространяват оборудване и машини за дърводобивната промишленост.

BIFE-SIM се превърна в пресечна точка не само за румънските компании, но и за много важни брандове от Австрия, Белгия, България, Китай, Дания, Германия, Гърция, Унгария, Италия, Република Молдова, Полша, Испания и Турция, които се превърнаха в оформящо звено за глобалната мебелна индустрия през последните години.

Събитието беше придружено и с други инициативи като Конференцията за дизайн  или най-новото предложение #better Apartment.- проект, представен за първи път в Румъния и илюстриращ нагледно и ефектно как един апартамент може да бъде правилно организиран от гледна точка на избора и подредбата на мебелите.
През втория ден от панаира, бяха обявени победителите в Националния конкурс за дизайн на мебели от етапа PROTOTIP. Първата награда беше присъдена на творба, вдъхновена от известната скулптура “Безкрайната колона”, реализирана от скулптора Константин Брънкуш в Търгу Жиу, Румъния.

Най-големите късметлии сред посетителите си спечелиха награди – мебели и интериорна декорация, предлагани от компании-изложители.

Следвай MD в сайта и в социалните мрежи за информация за предстоящото издание на BIFE-SIM през 2020 г.

Още за изложението търси на:
www.bife-sim.ro
Facebook page: @BIFESIM

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *