Предстои BOLD DESIGN WEEK!

BOLD Showroom е пространство за събития, дизайн и изкуство.

BOLD представя една нова концепция за културен център в София, в който български интериорни и модни дизайнери, художници, скулптори, режисьори, фотографи, предприемачи и хора с идеи да показват творенията си. С удоволствие препоръчваме да го посетите, защото из дебрите му винаги има интересни дизайнерски находки, които заслужават внимание. А скоро предстои и още един чудесен повод за това.

В периода от 25ти ноември до 01 декември в BOLD Showroom ще се проведе BOLD DESIGN WEEK. Събитие, което ще представи различни области от съвременния дизайн под формата на изложения и поредица от дискусии, работилници и лекции.

Целта на BOLD DESIGN WEEK (BDW) е да даде шанс на местни и международни дизайнери да изложат своите произведения и услуги на българския пазар. За събитието организаторите работят с дизайнери, архитекти, производители, галерии, университети, културни институции, творчески студия, заведения и други. BDW е насочено както към потенциални бизнес партньори, дизайнери и инвеститори, така и към крайните потребители.

Разбери повече за условията и сроковете за участие в сайта на BOLD или на Facebook страницата на събитието.

Чети MD и ни следи във FB и IG за всичко актуално около BDW! 

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *