IFEX 2020 “Redefine / Inspire / Innovation”

Присъединете се към най-голямото и най-важно мебелно изложение в Индонезия!

Залагайки на темата “Redefine / Inspire / Innovation”, през 2020-та Международното мебелно изложение в Индонезия(IFEX), ще се фокусира върху най-доброто в мебелното производство и занаятите, отваряйки търговския канал за индонезийски продукти към света. Предстоящoто издание ще се проведе между 12 и 15 март тази година, събирайки повече от 500 изложителя, които ще представят най-добрите си продукти за интериора.

IFEX 2020 предлага голяма гама от специализирани мебели и занаятчийски продукти, с перфектната комбинация от добър дизайн и качество на изработката, вдъхновени от материалните богатства на Индонезия. Панаирът е важна среща между купувачи, търговци и производители и притегателна сила за местни и международни посетители.

Разтеж и развитие

Предполага се, че индонезийската мебелна индустрия ще продължи да расте, като се има предвид, че страната има няколко предимства:  големият брой човешки ресурси и изобилието от суровини. Към днешна дата индонезийските горски площи достигат около 120 млн. хектара, от които 12 млн. са категоризирани като дървен материал, годен за производство. Индонезия е известна и като най-големият производител на ратан в света с 312 вида, които индустрията може да използва.

За да реализира по-нататъшен растеж, мебелната индустрия на страната се нуждае от непрекъснати иновации по отношение на дизайна, технологиите, маркетинга и следпродажбеното обслужване. Индонезийският износ на мебели в региона все още изостава от Виетнам, който в момента е на 7-мо място. В световен мащаб пазарът за износ на мебели е доминиран от Китай, следван от Германия, Италия, Полша и САЩ

Регистрацията за посетители е отворена на www.ifexindonesia.com

MD на IFEX

MD ще бъде медиен гост на IFEX 2020 и тази година, за да проследи акцентите на изложението и най-вълнуващите моменти от съпътстващите събития. Тази година организаторите предвиждат много специални  мероприятия за медийните гости от цял свят. Talkshow програма ще събере световни журналисти от бранша, студенти, купувачи и изложители, превръщайки се в платформа от знания, опит, нетуоркинг. Друго ексклузивно събитие ще бъде програмата за посещение на действаща фабрика, която произвежда висококачествени мебели. Следи MD за подробно post-show ревю и новини за индонезийското експо.Индонезия отчете нулеви случаи на коронавирус в страната

Организаторът на Международното мебелно изложение в Индонезия, Асоциацията на мебелната промишленост и занаятите в страната (HIMKI) и агенцията Dyandra Promosindo, потвърдиха, че страната остава сигурна дестиналиця за пътувания. Екипът се ангажира да осигури най-доброто и сигурно изживяване за всички участници в IFEX 2020. От 3 февруари 2020 г. в Индонезия няма потвърден случай на коронавирус. Планувай своето пътуване спокойно!

—–

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *