ЗА СПИСАНИЕТО

Списание MD е на пазара от есента на 2005 г. За сравнително краткото време на своето съществуване то успя да наложи своя неповторим стил и вече е добре познато и ценено не само у нас, но и далеч извън пределите на страната. Във време, когато ефектното надделява над стойностното, MD представя безкомпромисна селекция от най-доброто, случващо се на световната дизайн сцена.

Изданието информира, образова, възпитава вкус към естетиката в интериора, формира интерес към истинските постижения в архитектурата и дизайна. През годините, независимо от всички трудности, то остана предано на своя уникален графичен вид, запази високото качество на офомление, хартия и печат, с което съхрани верните си почитатели и продължава да печели нови фенове.

Списание MD е кауза, създадена с амбиция и подхранвана с любов.


Издателство „БИСМАР“

Бисмар е единственото българско издателство, член на Международната асоциация на специализираните издания в областта на мебелната промишленост FSM от 2010 г. и на престижната Международна асоциация на специализираните издания в областта на мебелите и интериора IAFP от 2013 г.
Издателството е член на БКДМП и неин партньор от 2014 г.

Бисмар е партньор на най-големите български и международни браншови изложения в целия свят, като напр. iSaloni (Милано, Италия), imm cologne и Interzum (Кьолн, Италия), Maison&Objet (Париж, Франция), Interieur (Кортрийк, Белгия), CIFF (Гуанджоу и Шанхай, Китай), MIFF (Куала Лумпур, Малайзия) и много други.
Издателството е медиен партньор и съорганизатор на редица инициативи и конкурси в областта на дизайна, сред които „Българска мебел на годината“.