АБОНИРАЙ СЕ

Ако желаеш да се наслаждаваш на най-доброто от българския и световен дизайн, интериор и архитектура, придружено от изключителните графики на Вилиям Китанов и събрано в издание от най-висок клас, не пропускай възможността да се абонираш. Годишният абонамент за списание MD включва 4 броя. Всеки брой пристига директно във вашия дом или офис. Абонаментът може да е за календарна година, както и от брой до брой.

Цени:
33 лв. с пощенска услуга (адрес с пощенска кутия) или
49 лв. с куриерска услуга със СПИДИ
* Цените са актуални само за доставки на територията на България.


Лесно достъпен през всички компютри и мобилни приложения от цял свят, абонаментът за дигиталното издание на MD ще ти осигури непрекъснат достъп до страниците на списанието навсякъде и по всяко време само на клик разстояние. Годишният абонамент за дигиталното MD включва 4 броя. Абонаментът може да е за календарна година, както и от брой до брой. Всеки нов брой ще пристига при теб директно в електронната ти поща.

НОВО: Всеки, направил годишен дигитален абонамент, получава достъп до дигиталния архив на MD три години назад.

Цена: 33 лв.


Ако желаеш да си в крак с всичко, свързано с производството на мебелите, както и най-доброто от българския и световен дизайн, интериор и архитектура, не пропускай възможността да се абонираш и за двете специализирани издания на издателство БИСМАР: списание MD и списание DMT.
Годишният комбиниран абонамент включва 4 броя списание MD и 6 броя списание DMT. Всеки брой пристига директно до твоя дом или офис. Абонаментът може да е за календарна година, както и от брой до брой.

Цени:
66 лв. с пощенска услуга (адрес с пощенска кутия) или
106 лв. с куриерска услуга със СПИДИ
* Цените са актуални само за доставки на територията на България.

Дигиталният комбиниран абонамент включва 4 броя списание MD и 6 броя списание DMT. Всеки нов брой ще пристига при теб директно в електронната ти поща. Абонаментът може да е за календарна година, както и от брой до брой.

НОВО: Всеки, направил годишен комбиниран дигитален абонамент, получава достъп до дигиталния архив на MD и DMT три години назад.

Цена: 66 лв.


Ако си ученик или студент ти предоставяме шанса да се абонираш за списание MD на промоционална цена. Годишният абонамент включва 4 броя. Абонаментът може да е за календарна година, както и от брой до брой.

Цена: 25 лв.
*Цената включва условието списанието да се взима от редакцията.


Ако списание MD е непознато за теб, ще се радваме да ти го представим отблизо с един безплатен брой.
Може да вземеш списанието от редакцията на издателството или да ти го изпратим с куриер по избор (за сметка на получателя).


Изненадай и зарадвай твой близък човек с едно от най-добрите списания за дизайн в света. Може да разчиташ на нас, че ще го поднесем по най-добрия начин. MD е перфектният подарък за професионалист в бранша, любител или просто човек с естетически вкус.

Заяви своя абонамент в контактната форма

     

    Свържи се с нас и
    • на телефон  +359 885 393 171 /+359 886 64 900