АБОНИРАЙ СЕ

Ако желаеш да се наслаждаваш на най-доброто от българския и световен дизайн, интериор и архитектура, придружено от изключителните графики на Вилиям Китанов и събрано в издание от най-висок клас, не пропускай възможността да се абонираш за печатното ни издание. Всеки брой пристига директно в твоя дом или офис.

Лесно достъпен през всички компютри и мобилни приложения от цял свят, абонаментът за дигиталното издание на MD ще ти осигури непрекъснат достъп до страниците на списанието навсякъде и по всяко време само на клик разстояние. Всеки нов брой ще пристига при теб директно в електронната ти поща.

Абонаментът може да е за календарна година, както и от брой до брой.

 

*Безплатна доставка: до адрес с пощенска кутия (важи за територята на България)
**Достъп до архива: Всеки, направил годишен дигитален абонамент, получава достъп до дигиталния архив на MD до три години назад.


Ако желаеш да си в крак с всичко, свързано с производството на мебелите, както и най-доброто от българския и световен дизайн, интериор и архитектура, не пропускай възможността да се абонираш и за двете специализирани издания на издателство БИСМАР: списание MD и списание DMT. Абонаментът може да е за календарна година, както и от брой до брой.

Разгледай списание DMT -> ТУК!

*Безплатна доставка: до адрес с пощенска кутия (важи за територята на България)
**Достъп до архива: Всеки, направил годишен комбиниран дигитален абонамент, получава достъп до дигиталния архив на MD и DMT три години назад.


ПРОМО АБОНАМЕНТ ЗА УЧАЩИ
Ако си ученик или студент ти предоставяме шанса да се абонираш за списание MD на промоционална цена. Годишният абонамент включва 4 броя. Абонаментът може да е за календарна година, както и от брой до брой.
Цена: 48 лв.
*Цената включва условието списанието да се взима от редакцията.

БЕЗПЛАТЕН ПРОБЕН БРОЙ
Ако списание MD е непознато за теб, ще се радваме да ти го представим отблизо с един безплатен брой.
Може да вземеш списанието от редакцията на издателството или да ти го изпратим с куриер по избор (за сметка на получателя).

НАПРАВИ ПОДАРЪК
Изненадай и зарадвай твой близък човек с едно от най-добрите списания за дизайн в света. Може да разчиташ на нас, че ще го поднесем по най-добрия начин. MD е перфектният подарък за професионалист в бранша, любител или просто човек с естетически вкус.

 

Посети електронната ни книжарница

ТУК

или заяви своя абонамент в контактната форма

    Свържи се с нас и на телефон  +359 885 393 171 / +359 886 64 900